Wat is Reiki?

Comments Off on Wat is Reiki?

Reiki is een vorm van energetische genezing die zijn oorsprong vindt in Japan en die tot doel heeft de algehele gezondheid en de kwaliteit van leven te verbeteren. Het volgt een traditioneel patroon van verschillende handposities, rustend zonder druk uit te oefenen op het lichaam.

Hoe werkt Reiki?

Reiki werkt door de positieve energie in het lichaam van een persoon te kanaliseren, met de hulp van Reiki-meesters en beoefenaars. Meestal plaatsen ze hun handen op de aangetaste delen van het lichaam die een boost nodig hebben, en bieden ze energie terwijl het lichaam deze naar de meest benodigde gebieden brengt.

De vrije stroom van positieve energie kan een persoon bijna onmiddellijk een gevoel van opluchting geven, omdat het helpt bij het loslaten van spanning, het verminderen van de impact van stress en het vervangen van negatieve energie door positieve. Sommige mensen noemen deze positieve energie de levenskracht, omdat het een vermoeid lichaam of een lichaam onder spanning een ​​nieuw leven kan geven.

Waarvoor wordt Reiki gebruikt?

Reiki is een techniek die is ontworpen om stress te verminderen en ontspanning te bevorderen. Bovendien gebruiken verschillende mensen Reiki voor genezing. Belangrijk om te weten, is dat Reiki niet mag worden gebruikt als remedie voor om het even welke ziekte, maar het kan het lichaam helpen een omgeving te creëren die genezing mogelijk maakt. Reiki is een uitstekend hulpmiddel om te gebruiken als aanvulling op andere traditionele geneeswijzen.

Reiki helpt ook bij het verbeteren van de resultaten van medische behandelingen, door de negatieve bijwerkingen te verminderen, de genezingstijd te verkorten, pijn te verminderen of te elimineren, stress te verminderen en optimisme te creëren.

Tijdens een reikibehandeling ligt de patiënt meestal volledig gekleed op een tafel. Een sessie duurt doorgaans 60 tot 90 minuten. Vanwege de zachte aard zijn er al verscheidene mensen in slaap gevallen tijdens Reiki-sessies.

February 10, 2021 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar