Blog

10 essentials voor een gezond leven

Comments Off on 10 essentials voor een gezond leven

Een nieuwe, gezonde leefstijl is niet makkelijk om vol te houden. Met enkele trucjes, zoals het gebruik van toning gel, gaat het wél lukken.

Fruit

Fruit is een goed middel om al de zoete dingen die je tijdens de feestdagen hebt gegeten, te vervangen. Sommige fruitsoorten bevatten weliswaar nog veel suiker, zoals druiven, maar je krijgt ook vitamientjes binnen. Blauwe bessen en frambozen zijn daarentegen laag in suiker en lekker ook!

Groente

Een tweede onderdeel van je gezonde levensstijl is een grote hoeveelheid groente. Groentes bevatten veel vitamientjes. Ook als tussendoortje kun je groenten snoepen. De supermarkten hebben inmiddels de populariteit van snoepkomkommertjes en paprika’s ontdekt.

Sportoutfit

Iedere dag een halfuurtje sporten hoort er bij. Het maakt niet uit wat je doet, als je maar in beweging bent. Van een stukje wandelen tot sporten in de gym tot dansen in je woonkamer: alles is geoorloofd. Maar, daar hoort natuurlijk wel een goede sportoutfit bij. De juiste kleding helpt je om in de sportmodus te komen.

Sportmaatje

Sporten is leuker als je het met zijn tweetjes doet. Zeker als je niet erg gemotiveerd bent, is er altijd iemand om je op te peppen. Haal je broer, vriendin of partner erbij en ga aan de slag. Daarna kun je je huid lekker verwennen met toning gel.

Bidon

Een bidon is een echte essential, want je moet voldoende water drinken. Als je sport, is een beetje extra hydratatie wel fijn. Neem ook een flesje mee naar je werk of zet deze op je aanrecht. Zo zie je hoeveel je drinkt en grijp je minder snel naar frisdrank.

Toning

Je moet je huid goed verzorgen. Kies daarom voor een fijne crème die je na het douchen of vlak voor het slapengaan op smeert. Zo’n toning gel kun je zien als beloning voor je harde werk. Maak van je verzorgingsritueel dan ook een echt verwenmoment.

Een koekjespot

Ja, je leest het goed. Je moet namelijk niet alleen denken aan je lichamelijke gezondheid denken, maar ook aan je mentale gezondheid. Heel af en toe mag je best wat snoepen. Met een speciale koekjespot voelt dat ene koekje als een heuse traktatie. Het kan je stimuleren om ook de week erna weer gezond te eten. En je daarna weer te trakteren op een koekje uiteraard.

January 17, 2022 |

Hoe kun je een slechte adem tegen gaan?

Comments Off on Hoe kun je een slechte adem tegen gaan?

Iedereen heeft er wel eens last van: een slechte adem. Dit is erg vervelend wanneer je niet in de gelegenheid bent om je tanden te poetsen en je er op dat moment dus niks aan kunt doen. Dit kan ervoor zorgen dat je daardoor je niet op je gemak voelt. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel hulpmiddeltjes die je hierbij kunnen helpen, ook al voordat je ‘s ochtends het huis verlaat. Op deze manier heb jij geen last meer van een slechte adem en kun je elke dag met een gerust hart de deur uit. Lees dus snel verder om te kijken wat er het beste bij jou past. 

De oorzaak aanpakken  

Een slechte adem, oftewel halitose, kan op verschillende manieren ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan bacteriën in de mond of een droge mond. Bij iedereen is de oorzaak van halitose verschillend. Daarom werkt ook niet voor iedereen hetzelfde product. Doordat de oorzaak van het probleem echt aangepakt wordt met de producten die in deze lijst staan, kun jij eens en voor altijd afrekenen met die slechte adem. Denk bijvoorbeeld aan neusdruppels die een slechte adem tegengaan dat ontstaat door teveel neusslijm. De bron van het probleem wordt dus aangepakt in plaats van uw slechte adem te verdoezelen.  

Mondwater om een slechte adem aan te pakken 

Je kunt je slechte adem aanpakken door mondwater te gebruiken. Dit kan erg effectief werken wanneer je structureel last hebt van een slechte adem. Een voorbeeld van mondwater is Oravall mondwater. Dit product pakt namelijk echt de kern van het probleem aan en maskeert niet alleen de slechte geur. Op deze manier ben je langere tijd van een slechte adem verlost. Er zit geen alcohol in dit mondwater waardoor je mond goed gehydrateerd blijft. Het is namelijk niet fijn voor de schadelijke bacteriën in je mond wanneer het vochtig is in je mond. Tegelijkertijd worden de goede bacteriën in je mond niet aangetast. Oravall is dus een erg goede oplossing wanneer je regelmatig last hebt van een slechte adem of een vieze smaak in je mond hebt. 

Kauwgom om een slechte adem aan te pakken 

Een andere manier om je slechte adem aan te pakken is door kauwgom te kauwen. Een goede optie is dan de kauwgom van Moist-R. Dit is namelijk een gezonde en biologische kauwgom die wordt gemaakt in de Verenigde Staten. Hij zorgt ervoor dat je mond gehydrateerd blijft zodat je adem niet slecht gaat ruiken. Daarnaast is er jarenlang wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de ingrediënten van deze kauwgom en is bewezen dat hij geen nare ingrediënten bevat en is hij gecertificeerd als GMO-vrij. Dit houdt in dat hij geen genetisch gemodificeerde organismen bevat. De basis van deze kauwgom is helemaal puur natuur en ook is de verpakking niet van plastic gemaakt. 

Een pipet om een slechte adem aan te pakken 

De oorzaak van een slechte adem kan ook in de keel zitten, namelijk in de vorm van amandelsteentjes. Dit zijn kleine brokjes die zich aan je amandelen hechten en naast een slechte adem ook keelontstekingen kunnen veroorzaken. Gelukkig is er een snelle en gemakkelijke manier om deze te verwijderen, namelijk door middel van een TonsilFresh Cupping Glass. Dit is een pipetje waarvan je het uiteinde op zo’n amandelsteentje zet en deze zo vastzuigt zodat je hem uit je keel kunt halen. Doordat het pipetje van glas is gemaakt, gaat hij de rest van je leven mee en hoef je dus nooit meer een nieuwe te kopen. 

Neusdruppels om een slechte adem aan te pakken 

Er zijn ook neusdruppels te koop die u kunnen helpen om uw slechte adem te bestrijden, bijvoorbeeld de TonsilFresh Nasal Sinus Drops. Dit is een fijn hulpmiddel wanneer je regelmatig last hebt van een slechte adem en is vooral bedoeld wanneer deze veroorzaakt wordt door overmatig neusslijm. Dit kan ontstaan wanneer je last hebt van een allergie, een verkoudheid of een post nasale drip. Dit neusslijm gaat namelijk bij je amandelcrypten, tong en sinussen zitten waardoor het zorgt voor een aanslag op je tong en amandelstenen. Door deze neusdruppels te gebruiken, worden de bacteriën die in het slijm zitten grondig aangepakt zodat ze geen slechte adem meer kunnen produceren.  

Een schoonmaakset om een slechte adem aan te pakken 

Belangrijk is om je tong en mond zo goed mogelijk schoon te houden wanneer je regelmatig last hebt van een slechte adem. Wanneer je dit niet doet, kan er namelijk een gele of witte aanslag zich gaan nestelen achter op je tong en dit is een bron van bacteriën die de slechte adem veroorzaken. De set bestaat uit Orapack + California Breath powerdrops. Dit is een speciale gel, een tongreiniger en druppels voor je tong. Door deze elke dag te gebruiken, blijft je mond tot wel 24 uur schoon en kun je genieten van een frisse adem.  

Een speciale tandpasta om een slechte adem aan te pakken 

Er zijn ook speciale tandpasta’s die je helpen om een slechte adem tegen te gaan. Neem bijvoorbeeld de OXYD-8 tandpasta. Deze is ontworpen door een dokter wiens dochter zelf last had van een slechte adem. De dokter was het niet eens met de tandpasta’s die op de markt waren omdat deze vaak juist een negatieve invloed hadden op de adem en besloot dus om een eigen tandpasta te maken, wat de OXYD-8 tandpasta werd. Deze werkt gericht tegen slechte adem en een vieze smaak in de mond en zorgt ervoor dat je mond niet uitdroogt.  

Zuigtabletten om een slechte adem aan te pakken 

De Dr. Katz Dry Mouth Lozenges pakken op drie verschillende manieren je slechte adem aan. Ten eerste hebben ze een heerlijke munt citrus smaak waardoor ze direct zorgen voor een aangename smaak in je mond. Ten tweede bevatten ze goede, natuurlijke ingrediënten zoals zink, zuurstof en xylitol en geen kunstmatige zoetstoffen. Tot slot wordt je mond getriggerd om meer speeksel aan te maken door deze tabletten. Je eigen speeksel is ten slotte de beste manier om je speeksel te beschermen.

 

 

 

All-answers.com

September 11, 2021 |

Social Distanced Christmas Party Ideas

Comments Off on Social Distanced Christmas Party Ideas
Health-startpage

The annual office party is excitement for all, as it’s a chance to mix with your peers and to have a good time. Planned in and out of the office, there’s a lot to be said for a work Christmas do.

As you know, this year hasn’t gone as planned, but with Christmas around the corner, there could be light at the end of the tunnel. Heading out for food and drink this year isn’t possible due to COVID-19 but there are alternate ways to boost morale.

This year it’s not just about the theme but making sure any chosen event is safe and planned with social distancing in mind.

If you’re not sure about how to choose the right option for the teams, why not write all the ideas down and randomly pull them out of a hat. This way it’s picked at random and ensures it’s a fair choice for all.

Virtual Party

When you can’t be together, but you want to socialise – an online Zoom party is the answer. As with many meetings and gatherings throughout lockdown, going virtual has been the only way and has proven very successful.

Get your drinks ready, bring some trivia games and you’ll be set with a full evening of fun.

Online Escape Rooms

An escape room is the perfect past time to do with friends and colleagues, just be careful not to argue. Similar to the real-life rooms, you’ll be tasked with puzzles and games into order to progress throughout the room.

Being split into teams will help with brain power, but also with team building and strengthening work relationships.

Secret Santa

Even with COVID taking over 2020, it’s not enough to stop the joy of giving and receiving gifts. Secret Santa has a £5-£10 limit, just enough to pick a thoughtful gift and make a colleague happy.

If you’re doing this remotely, each person can order the presents directly to the recipient’s house. By doing so, you’re removing the handling of another person, which is important with Coronavirus.

Drive in Cinema’s

The drive-in cinema is a new way to go to the cinema and enjoy your favourite film. It’s outdoors, in your own car, where you can enjoy your own space. So, not only is it ideal for social distancing but it’s a way to get the team together to experience something new.

Get the snacks and take on a new office Christmas tradition.

https://www.rapind.com/
December 16, 2020 |

FIFA 21: The 20 Fastest Players In The Game

Comments Off on FIFA 21: The 20 Fastest Players In The Game
Health-startpage

One of the most effective ways of attacking in FIFA in recent years is the average speed of the players since defenders have this very low rating and it is very easy to get away from them with someone fast.

Here you will find the 20 fastest players in FIFA 21 so that you can build a team in Ultimate Team and no one can catch up with you.

For that reason, the fastest players in FIFA 21 will serve you perfectly for your primary objective, which is to obtain more victories. If you manage to overcome the last line of the opposing team they will no longer be able to hunt you down.

The best thing is that there are players who have a devilish speed even though they have a very low average, but thanks to the fact that they will cost you little money, and that valuation is fundamental in the game, they will be great for you to build a competitive team in Ultimate Team.

The 20 fastest players in FIFA 21 are

• Mbappé: 96 speed and an average score of 90.

• AdamaTraoré: 96 speed with an average score of 79.

• Alphonso Davies: 96 speed and an average rating of 81.

• Daniel James: 95 speed and 77 average rating.

• Vinicius: 95 speed and an average score of 80.

• Nagai: 95 speed and an average rating of 69.

• Anibal Chala: 95 speed and an average rating of 69.

• Sarr: 94 speed and an average rating of 78.

• Hakimi 94 speed and an average rating of 83.

• Bailey: 94 speed and an average rating of 80.

• Kim in Seong: 94 speed and an average rating of only 71.

• Gelson Martins: 94 speed and an average rating of 80.

• Aurelio Buta: 94 speed and an average rating of 76.

• Barkhuozen: 94 speed and an average rating of 72.

• Mileusnic: 94 speed and an average rating of only 64.

• Mané: 94 speed and an average valuation of 90.

• Ejuke: 94 speed and an average rating of 75.

• Diatta: 94 speed and an average rating of 77.

• Iñaki Williams: 94 speed and an average rating of 81.

• Rafa: 94 speed and an average rating of 83.

FIFA 21 is just around the corner, will be out on October 9 on PlayStation 4, Xbox One, and PC. If you are expecting the release of FIFA 21 as much as we are, don’t forget you can buy FIFA 21 coins on the most reliable store FUTeamGo.com!

https://www.futeamgo.com/
September 30, 2020 |
Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar