Blog

Kiezen voor een regionale zorgverzekering

Comments Off on Kiezen voor een regionale zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten zorgverzekeringen. Landelijke zorgverzekeraars zijn er voor iedereen in Nederland. Daarnaast zijn er regionale verzekeraars die alleen actief zijn in een bepaalde regio. Salland is zo’n regionale ziektekostenverzekeraar. Wanneer u bij ons verzekerd bent, kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak. Wij hebben aandacht voor onze klanten en voor de zorg in de directe omgeving. Het verbeteren van de zorgkwaliteit is iets waarmee Salland zich dagelijks bezighoudt. Goede zorg moet laagdrempelig zijn voor iedereen. Daarom houden we onze premie betaalbaar en de kwaliteit hoog. 

Collectiviteitskorting zorgverzekering

Salland maakt afspraken met zorgaanbieders in de regio over kosten en kwaliteit van de zorg. Daarnaast maken we afspraken met verschillende bedrijven en verenigingen in de regio. Op die manier zorgen we ervoor dat u gebruik kunt maken van een collectiviteitskorting zorgverzekering. Als u werkzaam bent bij een organisatie waarmee wij een contract hebben, dan heeft u recht op deze korting. Dit geldt ook als u lid bent van een vereniging die een contract met ons heeft. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een collectieve zorgverzekering? U kunt dit terugvinden op onze website, maar wij kunnen dit natuurlijk ook voor u nakijken.

Salland tandartsverzekeringen

Als u regelmatig kosten maakt bij de tandarts, dan kan het bedrag flink oplopen. In dit geval biedt een tandartsverzekering vaak uitkomst. Een tandartsverzekering sluit u af naast uw basisverzekering. Bij Salland kunt u kiezen uit drie tandartsverzekeringen. Als u ongeveer weet welke kosten u kwijt zult zijn aan de tandarts, dan kunt u op basis hiervan de juiste verzekering kiezen. Mocht u vragen hebben, of heeft u advies nodig, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u met het afsluiten van een passende verzekering.

https://www.salland.nl/
March 19, 2020 |
Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar