Hoe kun je een slechte adem tegen gaan?

Comments Off on Hoe kun je een slechte adem tegen gaan?

Iedereen heeft er wel eens last van: een slechte adem. Dit is erg vervelend wanneer je niet in de gelegenheid bent om je tanden te poetsen en je er op dat moment dus niks aan kunt doen. Dit kan ervoor zorgen dat je daardoor je niet op je gemak voelt. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel hulpmiddeltjes die je hierbij kunnen helpen, ook al voordat je ‘s ochtends het huis verlaat. Op deze manier heb jij geen last meer van een slechte adem en kun je elke dag met een gerust hart de deur uit. Lees dus snel verder om te kijken wat er het beste bij jou past. 

De oorzaak aanpakken  

Een slechte adem, oftewel halitose, kan op verschillende manieren ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan bacteriën in de mond of een droge mond. Bij iedereen is de oorzaak van halitose verschillend. Daarom werkt ook niet voor iedereen hetzelfde product. Doordat de oorzaak van het probleem echt aangepakt wordt met de producten die in deze lijst staan, kun jij eens en voor altijd afrekenen met die slechte adem. Denk bijvoorbeeld aan neusdruppels die een slechte adem tegengaan dat ontstaat door teveel neusslijm. De bron van het probleem wordt dus aangepakt in plaats van uw slechte adem te verdoezelen.  

Mondwater om een slechte adem aan te pakken 

Je kunt je slechte adem aanpakken door mondwater te gebruiken. Dit kan erg effectief werken wanneer je structureel last hebt van een slechte adem. Een voorbeeld van mondwater is Oravall mondwater. Dit product pakt namelijk echt de kern van het probleem aan en maskeert niet alleen de slechte geur. Op deze manier ben je langere tijd van een slechte adem verlost. Er zit geen alcohol in dit mondwater waardoor je mond goed gehydrateerd blijft. Het is namelijk niet fijn voor de schadelijke bacteriën in je mond wanneer het vochtig is in je mond. Tegelijkertijd worden de goede bacteriën in je mond niet aangetast. Oravall is dus een erg goede oplossing wanneer je regelmatig last hebt van een slechte adem of een vieze smaak in je mond hebt. 

Kauwgom om een slechte adem aan te pakken 

Een andere manier om je slechte adem aan te pakken is door kauwgom te kauwen. Een goede optie is dan de kauwgom van Moist-R. Dit is namelijk een gezonde en biologische kauwgom die wordt gemaakt in de Verenigde Staten. Hij zorgt ervoor dat je mond gehydrateerd blijft zodat je adem niet slecht gaat ruiken. Daarnaast is er jarenlang wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de ingrediënten van deze kauwgom en is bewezen dat hij geen nare ingrediënten bevat en is hij gecertificeerd als GMO-vrij. Dit houdt in dat hij geen genetisch gemodificeerde organismen bevat. De basis van deze kauwgom is helemaal puur natuur en ook is de verpakking niet van plastic gemaakt. 

Een pipet om een slechte adem aan te pakken 

De oorzaak van een slechte adem kan ook in de keel zitten, namelijk in de vorm van amandelsteentjes. Dit zijn kleine brokjes die zich aan je amandelen hechten en naast een slechte adem ook keelontstekingen kunnen veroorzaken. Gelukkig is er een snelle en gemakkelijke manier om deze te verwijderen, namelijk door middel van een TonsilFresh Cupping Glass. Dit is een pipetje waarvan je het uiteinde op zo’n amandelsteentje zet en deze zo vastzuigt zodat je hem uit je keel kunt halen. Doordat het pipetje van glas is gemaakt, gaat hij de rest van je leven mee en hoef je dus nooit meer een nieuwe te kopen. 

Neusdruppels om een slechte adem aan te pakken 

Er zijn ook neusdruppels te koop die u kunnen helpen om uw slechte adem te bestrijden, bijvoorbeeld de TonsilFresh Nasal Sinus Drops. Dit is een fijn hulpmiddel wanneer je regelmatig last hebt van een slechte adem en is vooral bedoeld wanneer deze veroorzaakt wordt door overmatig neusslijm. Dit kan ontstaan wanneer je last hebt van een allergie, een verkoudheid of een post nasale drip. Dit neusslijm gaat namelijk bij je amandelcrypten, tong en sinussen zitten waardoor het zorgt voor een aanslag op je tong en amandelstenen. Door deze neusdruppels te gebruiken, worden de bacteriën die in het slijm zitten grondig aangepakt zodat ze geen slechte adem meer kunnen produceren.  

Een schoonmaakset om een slechte adem aan te pakken 

Belangrijk is om je tong en mond zo goed mogelijk schoon te houden wanneer je regelmatig last hebt van een slechte adem. Wanneer je dit niet doet, kan er namelijk een gele of witte aanslag zich gaan nestelen achter op je tong en dit is een bron van bacteriën die de slechte adem veroorzaken. De set bestaat uit Orapack + California Breath powerdrops. Dit is een speciale gel, een tongreiniger en druppels voor je tong. Door deze elke dag te gebruiken, blijft je mond tot wel 24 uur schoon en kun je genieten van een frisse adem.  

Een speciale tandpasta om een slechte adem aan te pakken 

Er zijn ook speciale tandpasta’s die je helpen om een slechte adem tegen te gaan. Neem bijvoorbeeld de OXYD-8 tandpasta. Deze is ontworpen door een dokter wiens dochter zelf last had van een slechte adem. De dokter was het niet eens met de tandpasta’s die op de markt waren omdat deze vaak juist een negatieve invloed hadden op de adem en besloot dus om een eigen tandpasta te maken, wat de OXYD-8 tandpasta werd. Deze werkt gericht tegen slechte adem en een vieze smaak in de mond en zorgt ervoor dat je mond niet uitdroogt.  

Zuigtabletten om een slechte adem aan te pakken 

De Dr. Katz Dry Mouth Lozenges pakken op drie verschillende manieren je slechte adem aan. Ten eerste hebben ze een heerlijke munt citrus smaak waardoor ze direct zorgen voor een aangename smaak in je mond. Ten tweede bevatten ze goede, natuurlijke ingrediënten zoals zink, zuurstof en xylitol en geen kunstmatige zoetstoffen. Tot slot wordt je mond getriggerd om meer speeksel aan te maken door deze tabletten. Je eigen speeksel is ten slotte de beste manier om je speeksel te beschermen.

 

 

 

All-answers.com

September 11, 2021 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar